PERSONVERN

Som kunde hos Steinspekteret kan du føle deg trygg på at dine personopplysninger blir ivaretatt på en god måte. 

 

  • Steinspekterets ansvar:

Vi er pliktige å behandle dine opplysninger i tråd med personopplysningsloven.

 

  • Hvilke opplysninger lagrer vi ?

Ved bestilling i nettbutikken vår lagrer vi navn, adresse, e-post og mobilnummer.

Betalingsinformasjon behandles eksternt gjennom trygge servere hos PayPal og Vipps

Vi bruker Google Analytic og registrer alle besøk på nettsidene våre.

 

  • Hvilke opplysninger bruker vi ?

For å ha nok informasjon  til å kunne leverer varer til deg som kunde så tlagrer vi opplysninger som navn, adresse, e-post og mobilnummer.

Google Analyse: Vi bruker dine elektroniske spor for å forbedre og utvikle oss.

 

  • Hvem bruker opplysningene?

Informasjonen ved bestilling i våre nettbutikker videreformidles til din lokale butikk, bestiller du transport vil også den aktuelle Steinspekterbutikkens trasnportkontakt få vidreformidlet denne informasjonen.

 

  • Dine rettigheter:

Du eier dine personopplysninger og har rett til å vite hva vi bruker dem til. For mer informasjon om dette se punktene under.

  1. Du har rett til å vite hvor dine personopplysninger stammer fra:
  2. Du har rett til å vite hvorfor vi samler inn personopplysninger om deg:
  3. Du har rett til å vite hvordan deler personopplysninger om deg:
  4. Du har rett til å vite hvordan vi oppbevarer/ lager av personopplysninger om deg:
  5. Du har rett til å få innsyn i de personopplysningene vi har om deg.
  6. Du har rett til korrigering: Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg rettet.
  7. Du har rett til å få opplysningene utlevert: I enkelte tilfeller har du rett til å få utlevert dine personopplysninger i et maskinlesbart format.