Ferdigplen

Superpris
Fra kr 69,-PR m2

0

Grønt på dagen!

Å legge plen trenger ikke å være en tidkrevende prosess. Ferdigplen er gress produsert på store arealer med gode vekstforhold. Plenen gjødsles, klippes og vannes for å få et optimalt produkt. Etter halvannet til to år er plenen klar til levering. Plenen skjæres med spesialmaskiner i en tykkelse på 2 cm og leveres i ruller som er enkle å legge ut.

* Tilbudsprisen a kr 69,- gjelder ved kjøp av full pall: 80 m2

Ved kjøp av mindre enn 80 m2 blir prisen Under hele paller: 79,-

Bruksområdet
Ferdiggress benyttes som villaplen, men er også gunstig for golf- og parkanlegg, idrettsplasser, barnehager, skoler og institusjoner. Benyttes ofte i områder der utemiljøet har høy prioritet, der en trenger en slitesterk plen, eller i områder som er utsatt for erosjon.

Fordeler
Sparer tid
Med ferdigplen får du et vellykket og funksjonelt grøntområde, klar til bruk i løpet av noen få uker.

Fleksibelt 
Plenen leveres i ruller á 1 m2, lengde: 1,64 cm x bredde: 61 cm.

Enkelt 
Vi kan gi deg gode råd hvis du vil gjøre arbeidet selv.

Legging
Forarbeid før legging
Det er viktig å gjøre et godt grunnarbeid før legging. God jord skaper grunnlaget for en skikkelig plen. Vi leverer kvalitetsjord med lastebiler som har både tipp og grabb:

Underlaget må planeres og tromles før legging. Start leggingen med en rett kant på den lengste siden. Legg rullene godt inntil hverandre slik at mattene får god kontakt og gror fort sammen, og du slipper uttørking.

VEDLIKEHOLD:

Vanning
Ferdigplen har behov for vanning straks etter legging. Vann godt (rotbløte) annen hver dag. Det er mest gunstig å vanne om natten.

Klipping 
Klipp plenen så fort den begynner å gro. En sunn plen bør klippes ofte, gjerne en til to ganger i uken. En god regel er å klippe plenen når den har nådd en høyde på 4-5 cm. Unngå å klippe mer enn 1/3 av den totale gresshøyden om gangen.

Gjødsling 
En nylagt plen bør gjødsles 1 mnd. etter legging. Tilføring av næringsstoffer vår, sommer og høst bidrar til at plenen trives og forblir frisk og grønn i mange år fremover.

Relaterte produkter