HAGEDESIGN

Trenger du veiledning og inspirasjon til uterommet? Om det er en ny hage som skal opparbeides, eller en innkjørsel med behov for rehabilitering, vi hjelper vi deg gjerne.

 

 

Vigdis og Anne; klare til å hjelpe

vigdis@skudemur.no/ 904 72 775

anne@skudemur.no / 911 91 003

Hageplan/ detaljtegning

Ikke glem utelys

 

 

 

 

 

 

 

Vår designer Vigdis M. Hansen kan bistå med utformingen av ditt uterom. Vigdis er gartner, blomsterdekoratør og anleggsgartnermester og med sin brede kompetanse hjelper hun deg å kombinere ulike materialer samtidig som det tas hensyn til klimatiske utfordringer. Med seg på laget har Vigdis fått nyansatte Anne Bergsvik, Anne har 22 års erfaring fra bransjen og hun har et enormt engasjement for hage- og utemiljø. Annes spesialiteter er betongprodukter, naturstein og utelys. Sammen står de klar til å hjelpe deg i ditt hageprosjekt fra ide til ferdigstillelse.

  • Befaring

Dette er en uforpliktende befaring hvor jeg kommer hjem til dere, eller får oversendt en del bilder fra området. Vi drøfter hva som finnes av utfordringer og muligheter. Blir kjent med ønsker og behov, og kommer med konkrete forslag til praktiske og estetiske løsninger for uterommet, eller legger grunnlag for å utarbeide et tilbud på videre planlegging.

  • Plantilbud

Med befaringen og møtet som grunnlag, gis et tilbud på utarbeidelse av planer for hage og/eller utemiljøer. Det kan være en grov skisse eller hageplan med detaljer.

  • Grovskisse

Grovskissa viser utforming, behov for murer, terrasseplasseringer og lignende. Den vil være fullgod for en anleggsgartner å bruke som arbeidstegning videre.

  • Hageplan

Hageplan en hovedplan over hagen med ovennevnte utforminger og plasseringer + detaljtegninger  av miljøer, fasader, produktvalg, planteforslag og lysplaner. Omfanget vil variere etter hvor mye kunden ønsker å gå i dybden.

  • Utføring 

Våre kompetente og erfarne fagarbeidere står til tjeneste for å virkeliggjøre planene.