Husqvarna oppstartspakke batteriklipper og batteri

Anbefalt
FRA KR 8999,-PR stk

0

Oppstartspakke fra Husqvarna 

Nå kjører vi tilbud på oppstartspakker fra Husqvarna der du vil få med diverse tilbehør til din batteriklipper. Pakkene inneholder forskjellige produkter. Du kan både kjøpe pakken med alle produktene inkludert, men også hvert enkelt produkt. Da vil selvfølgelig prisen varierer fra produktet til produkt.

Tilbudet gjelder fra 12.april- 30. juni

Batteriklipper LB 442I

Batteriklipper LB 442i er en robust, batteridrevet gressklipper som har 42 cm klippeaggregat med mulching for semi- profesjonell bruk. Designet er egnet for brukere som trenger pålitelig og stillegående gressklipper med lave driftskostnader og ikke minst lite vedlikehold. Det robuste klippeaggregatet av aluminium med kvalitetskomponenter gjør at LB 442i til en robust og pålitelig partner i lang tid. Klipperen er enkel å starte takket vær det intuitive tastaturet og dens lave vekt. Klipperen innhar funksjoner som savE/ PowerBoost og aktiv kjøling som gjør det mulig å klippe i ujevnt og høyt gress.

Batteri Bli200

Pro-spesifisert integrert batteri med høy kapasitet, designet for å fungere i alle værforhold. Robust konstruksjon for opptil 1500 oppladninger. Med effektiv kjøling og intuitiv ladeindikator med fire LED-lys.

Lader QC500

Husqvarna QC500-laderen er optimalisert for rask lading av Husqvarna-ryggsekkbatterier, pluss det integrerte BLi300-batteriet. 500 W effekt med aktiv batterikjøling lader batterier opptil 50 % raskere enn vår QC330-lader, noe som reduserer nedetiden ettersom produktiviteten økes.