Husqvarna Oppstartspakke Batteriklipper og Batteritrimmer

Anbefalt
FRA KR 7499,-PR stk

0

Oppstartspakke fra Husqvarna 

Nå kjører vi tilbud på oppstartspakker fra Husqvarna der du vil få med diverse tilbehør til din batteriklipper. Du kan både kjøpe pakken med alle produktene inkludert, men også hvert enkelt produkt. Da vil selvfølgelig prisen varierer fra produktet til produkt.

Tilbudet gjelder fra 12.april- 30 juni. 

Husqvarna Batteriklipper LB 146i

Husqvarna batteriklipper er en lett og effektiv gressklipper med et slitesterkt komposittaggregat designet for å kunne gi god finfordelingsytelse. Denne problemfrie og intuitive skyvegressklipperen har et ergonomisk utformet håndtak som er enkel å manøvrer på grunn av den lette vekten og det kompakte klippeaggregatet.

Husqvarna Batteritrimmer 115IL

Enkel, komfortabel og brukervennlig batteridrevet trimmer som kan brukes på plenkanter eller små områder med høyt gress. Den kraftige børsteløse motoren har et lavt vibrasjonsnivå, uten direkte utslipp. Trimmeren er også stille nok til å brukes i boligområdet uten å forstyrre naboer. Trimmeren har også et intuitivt tastatur for en sikker og enkel start og stopp, teleskopaksel for personlig tilpasning og komfortabelt håndtak sikrer at den er effektiv og enkel å oppbevare.

Husqvarna Batteri Bli20

Batteri for hjemmebruk som har høy kapasitet for lengre driftstid. Spesielt utformet for bruk med hele Husqvarna 100-serien, inkludert motorsager. Gir utmerket kjøling og har en intuitiv ladeindikator med tre LED-lys.

Husqvarna Batterilader QC80

Husqvarna batteriladere for Li-ion-batterier gir rask og smart lading. For 12V – uttak. Lader med 80W