OM OSS

Steinsenteret Åsane Sand og Singel er byens største natursteinsenter og er totalleverandør på utemiljø. Siden 1968 har vi drevet med transportoppdrag i Bergen og omegn og vi har en bred maskinpark med blant annet dumpere, semi-dumpere, sidelaster, kran/grabbiler.

Vi transportere alle type løs masser som: stein, jord, pukk, grus, betong og bark. Per i dag har vi en maskinpark på ca 40 biler og er et firma med over 100 ansatte.

I tillegg til å være en stor aktør innen transport har vi opparbeidet oss to butikker; en i Åsane og en ny flott butikk på Os.

Våre to butikker forhandler Norsk skifer, betongvarer, ferdigplen, ovner, peiser og ikke minst sement-produkter.

Alle våre ansatte har høy faglig kompetanse og produktkunnskap og hjelper mer enn gjerne å finne de rette produktene for deg og ditt prosjekt.

Vi er meget stolte av å ha med oss store leverandører som Multiblokk, Altaskifer, Oppdal Sten, Hitachi, BMC, ASAK, Askøy Murerverktøy, Industriverktøy, BB, Nordsjø med flere.

Åsane Sand og Singel består av flere avdelinger. Vi har en egen avdeling som driver med import av varer fra hele verden (Importgruppen). I hovedsak granittprodukter som importeres til videresalg til forbrukere og ikke minst til større prosjekter. I prosjektmarkedet har vi blant annet levert varer til den nye terminalen på Flesland, Festplassen, Jernbanestasjonen med flere.

Steinsenteret Os
I vår nye butikk på Os har en egen flott avdeling innen interiør og maling; Nordsjø Idè og Design. Her leverer vi alt fra maling, tapet, tepper, laminatgulv og parkett.