ALT TIL HAGE OG UTEMILJØ

Du finner hos på Nyborg i Åsane, her har vi 4000 m2 med alt du trenger til hus, hage og utemiljø.

Vi har drive-in-lager, flotte og inspirerende utstillinger og ikke minst et stort utvalg innen blant annet flis til inne- og utebruk, naturstein, skifer, arbeidsklær, verktøy, maskiner, gravminner, ildsteder, gulv, løsmasser, granitt- og betongprodukter og mye, mye mer.

Du finner oss i Salhusvegen 54, kun to minutter fra Horisont kjøpesenter.

 

La deg inspirere av de mange flotte utstillingene

 

TRANSPORT

Siden 1968 har vi drevet med transportoppdrag i Bergen og omegn og vi har en bred maskinpark med blant annet dumpere, kranbiler, krokbil, semi-dumpere og sidelaster

Siden 1968 har vi drevet med transportoppdrag i Bergen og omegn og vi har en bred maskinpark med blant annet dumpere, kranbiler, krokbil, semi-dumpere og sidelaster

Vi transportere alle type løsmasser som: stein, jord, pukk, grus, betong og bark. Per i dag har vi en maskinpark på nærmere 50 biler og vi er et firma med over 100 ansatte.

BUTIKKER:

I tillegg til å være en stor aktør innen transport har vi opparbeidet oss to butikker; en i Åsane og en på Os.

Våre to butikker forhandler skiferprdukter, betongvarer, ferdigplen, ildsteder, verktøy og ikke minst sement-produkter.

Alle våre ansatte har høy faglig kompetanse og produktkunnskap og hjelper deg mer enn gjerne å finne de rette produktene for deg og ditt prosjekt.

Vi er meget stolte av å ha med oss store leverandører som Multiblokk, Oppdal Sten, Hitachi, BMC, ASAK, Askøy Murerverktøy, Industriverktøy, Bosh, Nordsjø med flere.

Åsane Sand og Singel består av flere avdelinger. Vi har en egen avdeling som driver med import av varer fra hele verden (Importgruppen). I hovedsak granittprodukter som importeres til videresalg til forbrukere og ikke minst til større prosjekter. I prosjektmarkedet har vi blant annet levert varer til den nye terminalen på Flesland, Festplassen, Jernbanestasjonen, Bybanen med flere.

Steinsenteret Åsane:

Vi har nå flyttet til nye og større lokaler i Salhusvegen 54:

Steinsenteret Os:

I butikken på Os har vi en egen flott avdeling innen interiør og maling; Nordsjø Idè og Design. Her tilbyr vi alt fra maling til tapet, tepper og gulv:

 

VERKSTED OG MASKINER

Steinsenteret Åsane Sand og Singel AS er eier av Skage Maskiner AS.

Skage Maskiner har drevet salg og verksted av hagemaskiner i Fana siden 1985 og har lagerført og reparert merker som Husqvarna, Honda, Briggs & Stratton, Klippo, Flymo, Gardena, Power Winch og SAC.

Vi viderefører driften i Fana, og han har også planene klare for å utvide Fana-butikken til høsten.

Steinsenteret ønsker i tillegg å åpne opp Skage Maskiner avdelinger i sine eksisterende butikker på Os og i Åsane. I Åsane har vi allerede et verksted i dag, men også her utvider vi bemanningen.

Teamet fra Skage Maskiner blir med videre på veien og vil bidra til å styrke Steinsenterets posisjon som kvalitetsleverandør av maskiner og utstyr til uteområder både i privat- og proffmarkedet. Målet og posisjonen skal nås ved hjelp av høy fagkunnskap og god service kombinert med et stort utvalg kvalitetsmaskiner.

 

Teamet fra Skage Maskiner blir med videre på veien og vil bidra med sin lange erfaring og høye fagkunnskap.