Husqvarna Diamantblader

FRA KR 990,-PR pk

0

Diamantverktøy til alle behov

Husqvarna har diamantverktøy til alle behov, enten du er spesialist på betongssaging og jobber fulltid med store sage- og borejobber, eller om du er en bygningsarbeider som legger asfalt eller rør og som bare bruker sage- eller boreutstyr av og til.
 Klikk på bildene av henholdsvis Tacti-Cut, Vari-Cut og Elite-Cut for å lese mer om de ulike bladene:
Ta kontakt med Husqvarna-ansvarlig Svein Nilsen for spesifikasjoner og tilbud på diamantverktøy:
Svein på 97 31 81 00/ sveinhqc@sandogsingel.no
Husqvarna-diamantverktøy leveres med tre ulike spesifikasjoner, slik at du enkelt finner det beste verktøyet for jobben: Gull, sølv og bronse.

Gull:

Husqvarna Elite-Cut-sagblader, Elite-Drill-kjernebor og Elite-Grind-segmenter er diamantverktøy for spesialiserte entreprenører. Utviklet for krevende profesjonell bruk innen spesialiserte bruksområder. Gir maksimal skjærehastighet og slitasjemotstand innen tung saging og boring.

Sølv:

Husqvarna Vari-Cut-sagblader, Vari-Drill-kjernebor og Vari-Grind-segmenter er diamantverktøy for alminnelige entreprenører. Utviklet for profesjonell bruk innen generelle bruksområder. Gir høy skjærehastighet og slitasjemotstand innen all kapping og drilling.

Bronse:

Husqvarna Tacti-Cut-kappskriver, Tacti-Drill-kjernebor og Tacti-Grind-segmenter er diamantverktøy til sporadisk bruk. Gir en god balanse mellom ytelse og pris innen vanlig saging og boring.